Planet: Klimaatverandering

Een paar weken geleden kreeg President Trump de wereld op zijn achterste benen door het klimaatakkoord van Parijs op te zeggen. 

Continue Reading

E-mail

Parts: Kwaliteitswaarborging van specials

Als partner leveren wij op maat gemaakte INOX bevestigingsmaterialen. Dit doen wij aan de hand van een technische tekening of zelfs een sample. 

Continue Reading

E-mail

Verpakken op maat

Al uw INOX bevestigingsmaterialen zijn op maat te verpakken. Ons doel bij Nestinox is dat alles zo ons magazijn verlaat zoals u dat wenst.

Continue Reading

E-mail

Profit

Als vader van een kind met een lichamelijke beperking ben ik privé continu op zoek naar "profit". Dit houdt niet in dat ik bij het inkopen van zorg en hulpmiddelen op zoek ben naar de goedkoopste prijs, maar ben ik op zoek naar dát bedrijf en dát product waar ik het juiste gevoel bij krijg. 

Continue Reading

E-mail

Specialist in INOX bevestigingsmateriaal

Om mijn doel bij Nestinox te bereiken ken ik bijna alle INOX bevestigingsmaterialen uit mijn hoofd. Van INOX bouten tot moeren, tot boorschroeven en klinknagels, met natuurlijk de bijbehorende DIN nummers. Mijn doel bij Nestinox is namelijk de wensen van onze partners omzetten naar oplossingen op maat.

Continue Reading

E-mail

Share article

logo